We spelen weer!

Na een lange pauze wegens het welbekende C-woord, speelt Cinnamon weer elke week samen. Wanneer het kan bij de stamtafel in ‘t Harde, en wanneer het moet in een grotere ruimte.

We zijn beschikbaar voor boekingen en optredens, waarbij we ons natuurlijk houden aan de COVID richtlijnen. Bij twijfel of een optreden kan, laat het ons weten dan kijken we wat er mogelijk is!

Gluren bij de buren Zeist

Vandaag hebben we in Zeist gespeeld bij “Gluren bij de Buren”. Esther en Aldik ontvingen eerst ons zeer gastvrij en daarna de in grote getale toestromende “gluurders’. Een heerlijke sfeer waarin we veel Zeistenaren hebben kunnen vermaken met onze muziek. Geweldig initiatief, dat “Gluren” !

1IMG_9434 lekker druk!

IMG_9404lekker bezig!

 

Problemen met “Shortlist”

We hebben vernomen dat de laatste “Shortlist”-CD’s niet bij iedereen goed af te spelen is. Nu is deze CD prima als onderzetter te gebruiken, maar wanneer U toch liever Cinnamon hoort spelen, vragen we U contact op te nemen; we sturen dan zo snel mogelijk een nieuw exemplaar op. Sorry voor “the sound of silence”, die we U per ongeluk mee naar huis hebben gegeven!

 

 

 

Folkpodium Zeist

Eind 2017 is Ine bij het Torenlaantheater gaan vragen of wij hier met Cinnamon zouden kunnen optreden. Dit bezoekje heeft geresulteerd in het oprichten van Folkpodium Zeist (FPZ)

In het  prachtige Torenlaantheater biedt FPZ een podium aan zowel beginnende als gevestigde folk-muzikanten, uit de regio, uit de rest van Nederland en uit het buitenland. Op die manier zet FPZ folk nog meer op de kaart in Zeist en omstreken. Ine is na het opstarten en de programmering uit de organisatie gestapt (wegens andere bezigheden), maar Marjolijn is nog actief binnen dit initiatief.

fpz-300     https://folkpodiumzeist.com/

En natuurlijk hebben we hier met Cinnamon opgetreden. Het was een fijn optreden met een geweldig publiek (nooit eerder zoveel CD’s verkocht 😊). Met dank aan de geluidsman van het Torenlaantheater konden we de mensen op aangename wijze kennis laten maken met onze muziek.

46754931_1544625752307114_2239832527265071104_o

Folk for 555

Folk for 555

Muzikanten spelen 24 uur lang folkmuziek voor giro 555 en de slachtoffers van de tsunami in Sulawesi. Op vrijdagavond start een 24-uurs (ierse) sessie, maar er is meer:  U kunt kijken naar of meedoen met Ierse en balfolkdans en genieten van de diverse bands die een optreden verzorgen. Cinnamon doet mee op zondag middag.

Wanneer?  van  28 dec. 18.00 uur tot 29 dec. om 18.00 uur.                                                Waar?        St. Aloysius College Hilversum,  Schapenkamp 200, 1211PB Hilversum       
Info:            https://www.facebook.com/events/277315509572452/

 

Kom meedoen, kom kijken, kom sponsoren!!!

 

Boekpresentatie Henk Heideveld

Woensdagavond 24 januari vond de feestelijke presentatie plaats van het boek waaraan Zwollenaar Henk Heideveld de afgelopen 40 jaren schreef: “Het laatste nieuws over God komt uit Zwolle”. Henk, naast profeet ook enthousiast Irish-folk zanger, wist op authentieke wijze zijn geesteskind de wereld in te schoppen. En daar mochten wij bij zijn; Cinnamon kon met Ierse muziek een leuke bijdrage leveren aan de sfeer van deze avond. Wij hebben genoten!

cinnamon-henk-2-2cinnamon-henk-1-2

 

Muziek bij de buren in Zwolle

Wat hebben we genoten van dit huiskamerconcert bij Marian en Jos. In hun huiselijke, ontspannen sfeer kwam onze muziek goed tot zijn recht. De gasten werden warm onthaald door ons gastgezin; naast iets te drinken en een versnapering was er gezorgd voor een prachtig decor achter onze band! Bedankt Marian en Jos en bedankt ook alle enthousiaste luisteraars, die code oranje gewoon getrotseerd hebben!

muziek-bij-de-buren-2